Trouwclip

LoveTales maakt trouwclips met liefde! Trouwen is één van de mooiste momenten in je leven, kostbaar! Een moment waar je vaak aan terugdenkt. Aangenaam, wij zijn LoveTales en maken van jullie trouwdag een unieke en kostbare herinnering.

Over LoveTales

VRALL

Met LOVETALES wil Henri als videograaf jullie van dienst zijn door het vereeuwigen van jullie bruiloft. Hij maakt trouwfilms met de sfeer van jullie dag, met de emotie van die dag, zonder dat het in scène is gezet. Met zijn werkervaring als videograaf en opleiding tot cameraman weet hij inmiddels goed hoe hij jullie eerlijk op beeld vangt.

LOVETALES vertelt verhalen van liefde. Verhalen over stellen die hun leven samen willen doorbrengen. Stellen die de mooiste dag van hun leven willen herinneren zoals het toen was.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de video-industrie begon er bij Henri Westerveld wat te kriebelen. “Alle zakelijke verhalen zijn visueel vaak interessant om te vertellen, maar ze missen persoonlijkheid. Ik wil pure en persoonlijke emotie vastleggen op een nieuwe manier.” Daarom begon hij LOVETALES.