Trouwclip

LoveTales maakt trouwclips met liefde! Trouwen is één van de mooiste momenten in je leven, kostbaar! Een moment waar je vaak aan terugdenkt. Aangenaam, wij zijn LoveTales en maken van jullie trouwdag een unieke en kostbare herinnering.

Trouwclip

VRALL

Iedereen is uniek, en elk huwelijk is uniek. We maken daarom graag voor jullie een unieke trouwclip met jullie eigen emotie. Onze trouwclips zijn origineel, spontaan en echt. Geen in scene gezette plaatjes, maar een mooi filmisch verslag van jullie huwelijksdag met aandacht voor emoties, details en ' de' momenten.

We houden van een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het resultaat van deze werkwijze? Een prachtige trouwclip die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!

 

 
 

Same Day Edit.

Wij houden van origineel! Om zo jullie bruiloft nog een stukje unieker en persoonlijker te maken. Daarom bieden wij jullie gratis de mogelijkheid om de trouwclip dezelfde avond al te tonen aan jullie gasten. Wij monteren vakkundig de film en zorgen ook voor het ‘’witte doek’’ & beamer! (indien nodig)